Markkinointialan yritysvalmennus - betaryhmä

anne rantala itsensäjohtaminen ketäakatemia kiire ryhmävalmennus tulevaisuus yritysvalmennus Jan 17, 2024
KetäBlogi - KetäAkatemia - Yritysvalmennus betaryhmä

Markkinointialan yritysten yritysvalmennus vihdoin testivaiheessa

Asiantuntijoiden yksilövalmennukset on vihdoin siinä pisteessä, että voin sanoa saaneeni niillä upeita tuloksia aikaan! On ollut upeaa nähdä, millaisia oivalluksia ja kasvutarinoita siellä on tapahtunut. Palautteissa on toistunut se, miten mahtavaa on ollut saada itse löytää itsestään ne vastaukset ja oivallukset sen sijaan, että ne olisi tarjoiltu valmiina. En voisi olla iloisempi sellaisista palautteista!

Yritysvalmennukset ovat jatkoa mun visiolle paremmasta (työ)elämästä, jossa jokaisella on mahdollisuus tunnistaa omat vahvuutensa, heikkoutensa ja asiat, joihin voi vaikuttaa. Vastuun siirtely työnantajalta työntekijälle ja päinvastoin on historiaa ja jokainen ottaa oman vastuunsa omasta osuudestaan. 

Nyt mä olen saanut vihdoin valmiiksi valmennuksen markkinointialan yrityksille, jotka haluavat saavuttaa työhyvinvoinnin ja tehokkuuden uuden aikakauden🔥 Mulla on yli 10v kokemus mainonnan ja markkinoinnin parista, joten ala on jokseenkin tuttu.

Olen opiskellut valmentamista ja mielen hyvinvointia paljon sekä sairastanut itse uupumuksen.  Ja niinkuin sanoin, olen saanut jo asiantuntijoiden yksilövalmennuksilla upeita tuloksia aikaan!

Ennen kuin lanseeraan tämän uuden, yrityksille tarkoitetun ryhmävalmennukseni, etsin muutamaa testiasiakasta. Jos haluat mukaan, niin ole yhteydessä! 

 

 

Terkuin,

Anne Rantala

posti (a) ketaakatemia.fi

0400139190

Kiinnostaako valmennus?

Ota yhteyttä

Tilaa KetäKirje ja saat motivoivia uutiskirjeitä sekä ensimmäisten joukossa tiedon uusista tapahtumista ja valmennuksista.

Lähetän postia max. 4 kertaa kuukaudessa