Ratkaisukeskeinen Yksilövalmennus

 

 

 "Olen unohtanut itseni vuosien varrella töiden tai perheen viedessä kaiken huomion."

"Olen vuosia laittanut muiden tarpeet omieni edelle."

"Tuntuu, että en enää tiedä kuka olen ja mistä pidän ja nautin."

"Elämä tuntuu suorittamiselta, eikä ole omien arvojen mukaista."

"Haluaisin tehdä muutoksia elämässäni, mutta en tiedä mistä aloittaa."

 

Autan itsensä hukanneita ihmisiä löytämään itsensä uudelleen

 

Ratkaisukeskeinen yksilövalmennus ohjaa sinua tutustumaan itseesi uudelleen. Valmennuksen myötä itsetuntemuksesi ja itsetuntosi paranevat. Lisäksi saat lisää varmuutta luottaa intuitioosi päätöksiä tehdessäsi. Valmennus auttaa sinua priorisoimaan itsesi ja omat tarpeesi sekä elämään itsesi näköistä ja itsellesi merkityksellistä elämää. 

Ratkaisukeskeinen valmennus on valmennusta, jossa keskitytään tulevaisuuteen. Valmennus koostuu tapaamisista, joissa valmentaja esittää mm. erilaisia kysymyksiä valmennettavalle. Lisäksi tapaamisilla tehdään erilaisia eteenpäin vieviä harjoituksia, joita voi tehdä myös itsenäisesti kotona. Yksilövalmennus suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Valmennuksen myötä itsetuntemuksesi paranee merikttävästi, opit välittämään itsestäsi enemmän, olemaan itsellesi lempeämpi ja priorisoimaan omia tarpeitasi. Sinun on helpompi asettaa rajoja, pitää niistä kiinni ja huomaat olevasi yhä useammin itsesi puolella. 

Valmennuksessa sinua ei neuvota, eikä valmiita vastauksia ole.  Erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla oivallat itse olennaiset ja eteenpäin vievät asiat.

Ratkaisukeskeisen valmennuksen avulla löydät itsestäsi vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin. Sinä olet se vastaus, jota olet etsinyt.

 

Ratkaisukeskeinen valmennus sopii kaikille, joilla on halua ja voimavaroja käynnistää tutkimusmatka itseensä.

 

Ota yhteyttä!
arrow down

Millaisiin aiheisiin yksilövalmennusta voidaan hyödyntää?

Itsetunto

 

Elämänmuutos

 

Ura

 

Ihmissuhteet

 

Unelmaelämä 

Tavoitteet

Yllä vain muutamia esimerkkejä valmennusaiheista

Ratkaisukeskeinen yksilövalmennus auttaa sinua tuntemaan itsesi paremmin ja oivaltamaan ne asiat, joihin itse pystyt vaikuttamaan. Valmennuksen myötä tulevat oivallukset auttavat sinua välittämään itsestäsi enemmän ja pitämään huolta myös itsestäsi. 

Kun huomaat priorisoivasi omat tarpeesi useammin kuin ennen, olet jo ottanut suuria askeleita kohti juuri sinun näköistäsi elämää.

Valmennuksessa ei anneta valmiita vastauksia tai neuvoja, vaan vastaukset löytyvät sinusta. Ja kun huomaat niiden löytyvän, olet pitelemätön. 

 

Ota yhteyttä!

Asiakaskokemuksia

ketaakatemia asiakaskokemus
Emmi

"Anne on ihanan rauhallinen ja hyvä kuuntelemaan. ❤️

Annen avulla oivalsin, että miten saan motivoitua itseni kohti suuria tavoitteitani ja niitä kohti mennäänkin nyt täysillä! Kiitos Anne! Suosittelen suuresti muillekkin! ❤️"

Yksilövalmennus

ketaakatemia asiakaskokemus
Marika

"Kiitos vielä, oli todella hyvä valmennus ja sinä erinomainen valmentaja ❤️"

Yksilövalmennus

ketaakatemia asiakaspalaute
Sanna

"Kiitos, että oot ja haastat mua miettimään ja uskaltamaan ❤️."

Yksilövalmennus

ketaakatemia kokemuksia
Saana

"Anne on ihanan lämmin ja lempeä valmentaja, joka ilmeillään ja eleillään osoittaa kuuntelevansa, ymmärtävänsä ja olevansa täysin läsnä valmennustilanteissa.

Valmennukset olivat hyödyllisiä ja saivat pohtimaan omaa tilannetta eri näkökulmista. Rentoutumisharjoitukset toivat ihanaa läsnäoloa ja rauhaa.

Annen myötätuntoinen läsnäolo ja omaa ajattelua selkiyttävät kysymykset saivat pysähtymään ja tarkastelemaan omaa tilannetta lempeydellä."

Yksilövalmennus

Elä itsellesi, itsesi näköistä elämää. Aseta itsesi prioriteettilistalla korkealle ja ole itsellesi lempeä. Kun pidät huolta itsestäsi, jaksat paremmin huolehtia muista.

Ota yhteyttä
USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Tilaa KetäKirje, saat max. 4x kuukaudessa motivoivaa postia ja tietoa uusista tuulista

Takaisin sivun yläosaan