Ratkaisukeskeinen Yksilövalmennus

"Kaipaan sisäistä rauhaa."

"Haluan elämääni tasapainoa."

"Haluan olla rohkeampi."

"Haluan lisää varmuutta."

"En halua enää vain suorittaa."

"Haluan elämääni vaihtoehtoja."

"Haluan elämääni enemmän iloa."

"Haluan, että myös minun tarpeeni huomioidaan."

"Tuntuu, että en enää tiedä kuka olen ja mistä pidän tai nautin."

Autan itsensä hukanneita ihmisiä löytämään itsensä uudelleen

 

Yksilövalmennus suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan

Ratkaisukeskeinen valmennus ohjaa sinut tutustumaan itseesi paremmin. Valmennuksen myötä itsetuntemuksesi paranee. Saat lisää itsevarmuutta ja löydät oman polkusi kohti sisäistä rauhaa. Valmennus auttaa sinua huomioimaan itsesi ja omat tarpeesi. 

Ratkaisukeskeinen valmennus on valmennusta, jossa keskitytään sinuun. Valmennus keskittyy sinun tulevaisuuteesi ja sinun toiveisiisi.

Valmennus koostuu tapaamisista, joissa esitän erilaisia kysymyksiä valmennettavalle. Tapaamisilla tehdään myös erilaisia eteenpäin vieviä harjoituksia, joiden tarkoitus on auttaa saamaan oivalluksia. 

Valmennuksen aihe sovitaan aina asiakkaan kanssa yhdessä. Aiheesta riippuen opit esimerkiksi välittämään itsestäsi enemmän, olemaan itsellesi lempeämpi tai huomioimaan omia tarpeitasi paremmin. Voit oppia asettamaan rajoja, pitämään niistä kiinni tai huomata olevasi yhä useammin itsesi puolella. Voit löytää itsestäsi voimavaroja, joita et tunnistannut aiemmin olevan. Tai löytää vaikka uuden unelma-ammatin.

Valmennuksessa sinua ei neuvota. Erilaisten kysymysten, keskustelujen ja harjoitusten avulla oivallat itse olennaiset ja eteenpäin vievät asiat. Ratkaisukeskeisen valmennuksen avulla löydät itsestäsi vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Valmennustapaamiset voivat olla etänä, puhelimitse tai kasvokkain sovitussa paikassa, vaikka kävelyllä.

Ratkaisukeskeinen valmennus sopii kaikille, joilla on halua ja voimavaroja käynnistää tutkimusmatka itseensä.

Liquid error: Nil location provided. Can't build URI.
Varaa maksuton kartoituspuhelu
arrow down

Millaisiin aiheisiin yksilövalmennusta voidaan hyödyntää?

Itsetunto

 

Elämänmuutos

 

Ura

 

Ihmissuhteet

 

Unelmaelämä 
Tavoitteet

Yllä vain muutamia esimerkkejä valmennusaiheista

Ratkaisukeskeinen yksilövalmennus auttaa sinua tuntemaan itsesi paremmin ja oivaltamaan ne asiat, joihin itse pystyt vaikuttamaan. Valmennuksen myötä tulevat oivallukset auttavat sinua kohti tavoitettasi. Tavoitteen ei tarvitse olla suuri, pienetkin asiat voivat ratkaista paljon!

Valmennuksen jälkeen huomaat saaneesi paljon ajateltavaa. Huomaamattasi teet asioita hieman eri tavalla ja olet jo ottanut suuria askeleita kohti juuri sinun näköistäsi elämää.

Valmennuksessa ei anneta valmiita vastauksia tai neuvoja, vaan vastaukset löytyvät sinusta. Ja kun huomaat niiden löytyvän, olet pitelemätön!

 

Varaa maksuton kartoituspuhelu!

Asiakaskokemuksia

ketaakatemia asiakaskokemus
Emmi

"Anne on ihanan rauhallinen ja hyvä kuuntelemaan. ❤️

Annen avulla oivalsin, että miten saan motivoitua itseni kohti suuria tavoitteitani ja niitä kohti mennäänkin nyt täysillä! Kiitos Anne! Suosittelen suuresti muillekkin! ❤️"

Yksilövalmennus

ketaakatemia asiakaskokemus
Marika

"Kiitos vielä, oli todella hyvä valmennus ja sinä erinomainen valmentaja ❤️"

Yksilövalmennus

ketaakatemia asiakaspalaute
Sanna

"Kiitos, että oot ja haastat mua miettimään ja uskaltamaan ❤️."

Yksilövalmennus

ketaakatemia kokemuksia
Saana

"Anne on ihanan lämmin ja lempeä valmentaja, joka ilmeillään ja eleillään osoittaa kuuntelevansa, ymmärtävänsä ja olevansa täysin läsnä valmennustilanteissa.

Valmennukset olivat hyödyllisiä ja saivat pohtimaan omaa tilannetta eri näkökulmista. Rentoutumisharjoitukset toivat ihanaa läsnäoloa ja rauhaa.

Annen myötätuntoinen läsnäolo ja omaa ajattelua selkiyttävät kysymykset saivat pysähtymään ja tarkastelemaan omaa tilannetta lempeydellä."

Yksilövalmennus

Elä itsellesi, itsesi näköistä elämää. Aseta itsesi prioriteettilistalla korkealle ja ole itsellesi lempeä. Kun pidät huolta itsestäsi, jaksat paremmin huolehtia muista.

Varaa maksuton kartoituspuhelu
USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Tilaa KetäKirje, saat max. 4x kuukaudessa motivoivaa postia ja tietoa uusista tuulista

Takaisin sivun yläosaan