KetaAkatemia - tarina ketaakatemian takana

KetäAkatemian tarina

"KetäAkatemia on syntynyt aidosta halusta auttaa. En toivo kenellekään samaa polkua uupumuksen kautta, minkä itse olen kulkenut läpi.

Visioni (ja missioni) on, että valmennuksen avulla voidaan välttää ja ennaltaehkäistä mm. uupumukseen liittyviä sairaslomia. Parantaa kannattavuutta ja eNPS-tuloksia. 

Olen ollut työnantajana ja työntekijänä, joten tiedostan haasteita molemmilla puolilla päytää. Olen itse läpikäynyt syöpähoidot ja uupumuksen.

Kun uupumus lopulta pakotti minut pysähtymään, ymmärsin, että tämä ei voi jatkua enää näin.

Opettelin olemaan läsnä hetkessä sekä olemaan itselleni lempeämpi. Oivalsin asioita, jotka minua oli aiemmin kuormittanut. Löysin keinoja, joiden avulla tunnistan omat rajani ja sen, koska niitä koetellaan. Opiskelin ja kokeilin ja testasin, niin muodostui KAH-metodi.

Uskon ja tiedän, että vahvuuteni valmentajana on kohtaaminen ja se, että olen itse käynyt läpi vaikeita vaiheita elämässäni. En hätkähdä hankaliakaan aiheita ja valmennettavien on helppo luoda luottamuksellinen suhde minuun.

Haluan, että jokainen voi olla itsestävälittäjä itsestävalittajan sijaan. Kaiken alku on parempi itsetuntemus. Muu tulee kyllä perässä."

🩷Anne Rantala
Ota yhteyttä!

Tilaa KetäKirje, saat max. 4x kuukaudessa motivoivaa postia ja tietoa uusista tuulista