KetaAkatemia - tarina ketaakatemian takana

KetäAkatemian tarina

"KetäAkatemia on syntynyt, koska olen itse polttanut kynttilää molemmista päistä, ja samalla vähän keskeltäkin. Yrittäjyys ja vakava sairastuminen olivat itsessään jo riittävän stressaavia, mutta kun siihen lisättiin vielä koronan ja Ukrainan sodan aiheuttama epävarmuus, niin raja tuli kuin tulikin vastaan. Olin aina sitä mieltä, että minulla on vahva resilienssi, eikä ole minulle tyypillistä jäädä märehtimään asioita. Kuitenkin osoittauduinkin vain ihmiseksi, jonka jaksamisella on rajansa. Kun uupumus lopulta pakotti pysähtymään, ymmärsin, että en tiedä mitä tai kuka olen. 

Ymmärsin, että minun on tutustuttava itseeni uudelleen ja opittava käyttäytymään niin, että en piiskaa itseäni enää uuvuksiin. Samalla luovuin jatkuvasta suorittamisesta sekä suorituksesta toiseen elämisestä.

Opettelin olemaan läsnä tässä hetkessä sekä olemaan itselleni lempeämpi. Samalla huomasin elämänkatsomukseni muuttuvan koko ajan positiivisempaan suuntaan.

Opiskelin ratkaisukeskeisen valmentajan opintoja aluksi omaksi ilokseni. Huomasin kuitenkin, että tämä on jotain, mitä haluan tehdä työkseni. Tämä on jotain, minkä koen merkitykselliseksi ja tiedän voivani auttaa niin monia, jotka minulle tuttujen aiheiden parissa painii. Ja niin syntyi ajatus KetäAkatemiasta. 

Uskon ja tiedän, että vahvuuteni on elämänkokemukseni. Tiedän, että pystyn olemaan parempi valmentaja oman kokemukseni kautta. Näen maailmassa paljon enemmän värejä entisen mustavalkoisuuden sijasta, joka auttaa myös valmennettaviani tulemaan kuulluksi.

Haluan olla  ennaltaehkäisemässä sairaslomia, joita valmennuksen avulla voitaisiin välttää. Haluan, että jokainen tunnistaa itse asiat, joihin voi vaikuttaa sekä välittää itsestään niin, että valitsee olla itsensä puolella. Haluan, että jokainen voi olla itsestävälittäjä itsestävalittajan sijaan. Kaiken alku on parempi itsetuntemus. Muu tulee kyllä perässä."

🩷Anne Rantala

Ps. Kyllä, olen turkulainen 

 

Ota yhteyttä!

Tilaa KetäKirje, saat max. 4x kuukaudessa motivoivaa postia ja tietoa uusista tuulista